Kimito församlingshem

Hedbergsvägen 3, 25700 Kimito

Kimito församlingshem

Församlingshemmet i Kimito finns i närheten av kyrkan med stor parkeringsplats. Huset är bekvämt med låga trappor och en ramp. Till exempel Finlands Röda Korset ordnar blodgivningstillfällen där och dom tycker att det är behändigt med alla deras kärror som skall rullas in.

Stora salen har plats för  90 personer och  lilla salen för ca.25. Det finns 2 toaletter och en inva-WC. Kärl, vaser, borddukar och ljusstakar finns också.

I församlingshemmet ordnas möten och fester, bland annat minnestunder, släkt- och konfirmandträffar, körövningar och olika sång- och musiktillställningar. De unga familjerna kan ha dopfesten där, i deras tycke är det ett praktiskt, ljust och hemtrevligt hus. Prislistan kan ses här.

Reserveringar görs via församlingskansliet.

Handikapptoalett
Toalett
Handikapp

Läge på kartan

Hedbergsvägen 3, 25700 Kimito

Pianokonsert

Ilya Kruglov

Hedbergsvägen 3, 25700 Kimito

Familjegudstjänst

Tredje söndagen i advent - Bered väg för konungen.