Hitis församlingshem

Kyrkbacksvägen 27, 25940 Hitis

Hitis församlingshem

Församlingshemmet i Hitis är beläget ca. 100 meter från kyrkan. Församlingshemmet hyrs ut även för privata tillställningar som t.ex dop, minnesstunder och konfirmationsfester.

I församlingshemmet ryms ca 50 personer (det finns stolar för 70 personer). Köket är utrustat för att såväl kunna bjuda kaffe samt mat. Prislistan kan ses här.

Reserveringar görs via pastorskansliet.

Församlingen äger en liten brygga med ett båthus i stranden var man kan ta i land med mindre båtar, vattendjupet är knappt 1,5 den närmaste biten från bryggan ut. En boj finns vid bryggan och vi vill varna för bjostenen som närmast kan betraktas som ett grund pga. vattendjupet. Bryggan hittar man på kordinaterna N59´53,570 E 022´31,600. Man får använda bryggan vid besök i kyrkan och gravgården eller andra församlingsrelaterade besök.

Toalett