CAMELOT

Kom med på sommarläger!

Biskopsö 28.6 - 1.7.2022

På lägret får vi höra berättelser om riddare och medeltiden. Riddarna var den finaste sortens krigare och deras uppdrag var att slåss för kyrkan eller kungen. Riddaren har blivit en symbol för den goda hjälten.
Vi kommer att tillverka riddarföremål, vandra och tävla, sitta vid lägerelden och få segla med optimistjollar och segelbåt.

Lägret är öppet för alla barn från åk 1-6

Lägret är ett tältläger, så du ska ha med eget tält där du kan sova tillsammans med dina kompisar. På lägret går vi på utedass och tvättar oss i havet, vi har alla program och äter i regel utomhus.

Det här gör vi på lägret:

Först bygger vi upp lägerområdet och lär känna de andra som är med. Vi lär känna vår egen grupp och gruppledarna. Efter det börjar alla spännande program. På lägret har vi vuxna ledare från församlingen och Dalsbruks Sjöscouter.

Start:

Vi åker ut med m/s Stella från hamnen i Dalsbruk tisdagen den 28.6 kl. 12.30

Hemfärd:

Lägerbarnen anländer till hamnen i Dalsbruk med taxibåtar fredagen den 1.7 ca kl. 14.15.

Anmälan (Öppnar måndag 16.5 kl. 9.00):

Klicka på denna länk för att komma till anmälningsformuläret

Vid anmälan ska du tala om ditt namn och din årskurs, vem du vill sova med, eventuella allergier eller dieter, eventuella mediciner/ sjukdomar, T-skjort-storlek och en målsmans namn och telefonnummer samt e-mail. Meddela också om bilder på barnet INTE får publiceras.

OBS! Anmälan är bindande och kan annulleras endast vid sjukdom e.d.

Förfrågningar:

Tina Höglund 0400 267194, tina.hoglund@evl.fi
Maria Manelius 0400 510937, maria.manelius@evl.fi

Kostnad:

Lägeravgift 95 € (syskonrabatt 10 €)
Betala in avgiften på Dalsbruks Sjöscouters konto då du anmält dej.
Kontonummer: FI3124461800124618

I meddelandefältet skriver du "Biskopsöläger 2022" och namnet på lägerdeltagaren.

Utrustning:

eget tält, sovsäck, liggunderlag, pyjamas
flytväst om du har
toalettgrejer: tvål, handduk, tandborste, tandkräm, schampo, hårborste,
matkärl (inte porslinskärl); 2 djupa tallrikar, mugg, kniv, gaffel, sked, kärlhandduk, vattenflaska
regnkläder och stövlar
simbyxor/simdräkt, badhandduk
vindtät rock, mössa mot mygg och blåst
varm tröja, extra kläder som t-skjortor och byxor, underkläder och strumpor,
scoutblus och halsduk för scouter och vargungar,
ficklampa, anteckningshäfte, pennor,
puukko, om du kan använda den rätt och har lov hemifrån.

Mobiltelefon, tablett eller dator får inte tas med.
Föräldrar kan ringa till ledarnas telefoner och barnen får ringa hem vid behov. Det är bättre att ett barn med hemlängtan talar med en ledare än att det ligger och gråter i sitt tält och talar med en lika ledsen förälder. Och ledarna kan vara helt ovetande om hur det är.
Vi uppdaterar dagligen från lägret på Dalsbruks Sjöscouters facebook-sida.

OBS! Vi följer de rådande restriktionerna och kan därför vara tvungna att inhibera, avbryta eller ändra på hur och var lägret förverkligas. Vi anmäler om ändringar genast till anmälda deltagare. Lägeravgiften återbetalas i sin helhet om lägret måste inhiberas.

Lägret ordnas av Dalsbruks Sjöscouter och Kimitoöns församling.

En borg till vilken det leder en bro.

Tag kontakt

Barnledare