Luciakröning

må 13.12 kl. 18.00
Kimito lucia Nea Karell.

Kimito kyrka

Nea Karell körns till Kimito lucia.

Lucia Nea Karell med tärnor.

Efter kröningen luciafest i Wrethalla.

I samarbete med Folkhälsan i Kimito r.f.

Tryggt välkommen!

Personer över 16 år bör visa upp ett giltigt coronapass för att kunna delta i detta evenemang. Dessa anvisningar kommer från regionförvaltningsverket.

Kom i tid till evenemanget så vi hinner kontrollera ditt coronapass. Utan giltigt coronapass kan man inte delta i evenemanget.

Coronapasset fås från Min kanta (kanta.fi). Du kan skriva ut det på papper eller spara det i en smarttelefon. Om du skriver ut ditt intyg på papper så vik inte pappret där QR-koden finns (i övre högra hörnet) eftersom en vikt kod inte går att avläsa. Om du inte har möjlighet att logga in på Min kanta så kan Hälsocentralen hjälpa dej med att printa ditt coronapass

Vi rekommenderar att de som deltar i församlingens verksamhet är bär munskydd, håller avstånd och tvättar händerna.

I samarbete med Folkhälsan i Kimito rf.

Kimitoöns församling, Kimito kapellförsamling