Konstutställning med Henrik Lindholm

to 20.2 kl. 18.00 - to 2.4 kl. 16.00
Dragsfjärds församlingshem

Dalsbruksbon Henrik Lindholm är en mångsidigt skapande konstnär. Han är skicklig med både pensel och gitarren i sina händer.

Henrik Lindholms konstnärskap innefattar både musik och tavlor. Nu kan Du passa på att komma och se Henriks oljemålningar med mera i Dragsfjärds församlingshem. Han har hållit utställningar tidigare bl.a. i samband med Dragsfjärds konstklubbs utställningar. Senaste vår höll han en utställning i Ekenäs. Naturmotiv är det som fascinerar Henrik. Hans tavlor pryder redan mångas hem.

Öppethållningstider är under Kimitoöns församlings kanslitid, måndag, onsdag och torsdag kl 09.30-15.00. Övriga tider i samband med tillställningar i Dragsfjärds församlingshem.

Vernissage hålls på Runebergsdagen 5 februari kl 18.00 i Dragsfjärds församlingshem. Henrik bjuder då också på musik med några musikerbekanta.

Dragsfjärds kapellförsamling, Kimitoöns församling

Musikledare