Daphnia Dragsfjärd konsert

sö 26.5 kl. 17.00 - kl. 18.00

Daphnia Dragsfjärd konsert Dragsfjärds kyrka

Konsert till förmån för miljöfostran till barn

Dragsfjärds kapellförsamling och Daphnia Dragsfjärd rf/ry arrangerar en konsert till förmån för miljöfostran till barn i Dragsfjärds kyrka. Kepa Tromp som bott i Dragsfjärd allt sedan år 1992 har tagit initiativ till den här konserten. För Kepa har det varit viktigt att skydda naturen och i synnerhet Dragsfjärden. Kepa Tromp kommer inom kort att flytta bort och konserten är samtidigt hennes "avskedskonsert". Artister i konserten är Kepas släkt och vänner, bl.a. Maria, Alexander och Ilya Kruglov (piano) samt Elis Hakola (cello). Dessutom uppträder Kepas dotter Susanna Tromp (violin), dotterdottern Flora Kok (sång) samt Kimmo Laaksonen (gitarr). Fritt inträde, men man kan köpa programblad à 10€ vid dörren.

Dragsfjärds kapellförsamling, Kimitoöns församling

Musikledare
Dragsfjärds kapellförsamling
25870 Dragsfjärd